Den III. a IV. středa čtvrtek

12.06.2015 00:34

Začíná se konečně vybarvovat počasí! Stále chladnou středu jsme strávili osvojováním si mě/mně a na lanovém centru a laser game. Přečetli jsme kousek svých knih a pohráli několik kolektiv tmelících her... Večer se opekly vuřty - a stále nikdo nezvracel!

Čtvrtek se už po studeném ránu a zahájení 2. sv. války vybarvil lépe - odpolední 8km výlet se vyloženě vydařil. Děti jsou skvělé, krásně ťapkaly, téměř vůbec nezlobí (nebo jen osvědčené kousky svými klasickými proujevy), báječně spolupracují, rychle se přesunují, jsou samostatné, milé a zodpovědné - hlavně vůči týmu a společné touze po bodech v celoškolopřírodové soutěži :) 

Před večeří jsme sidnes nechali okousat nožky v rybníce od pulců, vše prokládáme spoustou her (např. na cibuláka nebo upíry v lese se ale raději dětí neptejte;) ), jídlo dětem vesměs chutná, svačiny jsou vydatné, že ani nemají potřebu dohánět v kiosku! Chipsy - jestli tuším správně - si snad ani nikdo zatím nekoupil! 

Kromě několika zcela bezvýznamných odřenin nemusíme navštěvovat ani ošetřovnu - tak jen s Jitkou Novákovou doufáme, že vše vydrží. Jinak Jitka je báječná!!! a co teprv ty děti.... :)))))